Haaima Hylkema nieuwe sponsor van VV Broeksterboys

Sponsorbord Haaima Hylkema

Haaima Hylkema nieuwe sponsor van VV Broeksterboys

Haaima Hylkema is sponsor geworden van VV Broeksterboys en heeft zich voor 5 jaar aan de club verbonden. Hiermee neemt Haaima Hylkema de sponsoractiviteiten over van Autobedrijf Stellema uit Dokkum, welke zij per 1 januari jl heeft overgenomen.

Haaima Hylkema was al jaren een bekende van Autobedrijf Stellema; in het verleden als Peugeotdealer collega en de afgelopen jaren werkten ze veel samen bij de levering van nieuwe auto’s en het uitvoeren van garanties. Het bedrijf is net als Autobedrijf Stellema een gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Ze bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Haaima Hylkema is ambitieus en voelt zich maatschappelijk sterk verbonden met de regio.

Hiermee is ook de regionale verbondenheid met de verschillende sportclubs naar voren gekomen, waaronder die met VV Broeksterboys. Het was dan ook niet een moeilijke keuze deze sponsoring voort te zetten.

Haaima Hylkema richt zich op sponsoring in de (top)sport en cultuur, welke een grote maatschappelijk betrokkenheid tonen, die aan Haaima Hylkema verbonden zijn en een waardevolle en positieve bijdrage leveren aan de samenleving. VV Broeksterboys is één van deze sportclubs die goed aan deze voorwaarden voldoet en daardoor heel goed past bij de identiteit van Haaima Hylkema.

Vergelijkbare berichten