HEDGAR HOEKSTRA TERUG NAAR BROEKSTER BOYS

Hedgar Hoekstra terug naar Broekster Boys

HEDGAR HOEKSTRA TERUG NAAR BROEKSTER BOYS

Damwoude, 25 maart 2023.

Hedgar Hoekstra komt na een seizoen te hebben gespeeld bij Harkemase Boys terug naar Broekster Boys. De pijlsnelle vleugelaanvaller wil weer graag met zijn vrienden voetballen op een goed niveau. Hij geeft aan dat hij eerder een toptijd gehad heeft bij Broekster Boys en dat graag weer terug wil hebben, hij is blij dat hij terug komt.

Bij Harkemase Boys heeft Hedgar toch wat minder gespeeld en hij hoopt bij Broekster Boys zijn plezier en ritme terug te krijgen.

Hoofdtrainer Patrick Zwart en Assistent-Trainer Jouke Dantuma zijn zeer tevreden met de terugkeer van Hedgar Hoekstra.

Hedgar heeft bewezen van zeer grote waarde te kunnen zijn voor het 1e team van Broekster Boys.

Hedgar wil Harkemase Boys bedanken voor de kans en ervaring op een hoger niveau die zij hem hebben geboden.

Ook keeper Sander de Boer, voor wie belangstelling was van hoger spelende clubs, blijft bij Broekster Boys. Ook hier is Broekster Boys zeer tevreden over. Deze zeer goede keeper heeft al aardig wat punten gepakt voor de 1e Klasser uit Damwâld.

Met deze twee spelers en de zeer goede ontwikkeling van de huidige spelers wil men nog verder groeien. Voor een relatief kleine club qua aantal leden en (financiële) mogelijkheden doet Broekster Boys het al een aantal seizoenen fantastisch. Ook komen er een aantal heel talentvolle jeugdspelers bij en hopelijk kan Broekster Boys doorgroeien naar een stabiel 1e klasser.

Keeper Sander de Boer - Broekster Boys

Vergelijkbare berichten