2 nieuwe ereleden bij Broekster Boys

Damwâld.
Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van Broekster Boys afgelopen vrijdag zijn Durk van Assen en Kees de Haan toegevoegd aan de eregalerij van Ereleden. Beiden waren eerder al Lid van Verdienste maar het bestuur en leden waren van mening dat de titel Erelid deze twee mannen niet misstaat.

In 1991 werd Durk van Assen uitgeroepen als Lid van Verdienste. Van 1981 tot 1987 was hij penningmeester.
Verder regelde hij kantinezaken en tot op heden de inkoop. Hij was leider van juniorenteams en zaalvoetbalteams. Al jaren verzorgt hij de ledenadministratie. Verder is hij dé man van de zaalvoetbalafdeling.

In 1994 werd Kees de Haan uitgeroepen als Lid van Verdienste. Vooral de jeugd is Kees zijn afdeling. Voorzitter Rense Wijnsma weet zich te herinneren dat Kees zijn eerste leider was bijna 50 jaar geleden. Coördinator jeugd, scheidsrechters jeugd, jarenlang jeugdcommissie lid, wedstrijdsecretaris pupillen. Ook toen het samenwerkingsverband er kwam van Broekster Wâlden is Kees hier positief ingestapt. En zeker niet onbelangrijk bijna alle elektra in de accommodatie is aangelegd door Kees. Twee mannen al jarenlang actief op vele terreinen en nog steeds. De beide mannen werd een oorkonde en een bloemetje aangeboden.

de ereleden van Broekster Boys