Sander de Boer versterkt selectie van Broekster Boys

( Damwâld juni 2020)

Eersteklasser Broekster Boys heeft met de nieuwe aanwinst Sander de Boer weer een prima keeper binnen de gelederen.

Na het plotselinge en late vertrek van de huidige keeper van Broekster Boys naar ONS Sneek, moest de club op zoek naar een vervanger.
We zijn blij dat we op zo’n korte termijn met Sander de Boer weer een prima keeper hebben kunnen toevoegen aan de selectie van Broekster Boys.
Sander is 23 jaar woont in Menaam en heeft de afgelopen 5 seizoenen het doel verdedigd van vv Foarút.

“Een goede keeper is van groot belang in de 1e klasse. Ik ben dan ook zeer verheugd met de komst van Sander” aldus trainer Patrick Zwart.
Sander kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging om het shirt van Broekster Boys om zijn schouders te hangen en zal er alles aan doen om de club uit Damwoude in de 1e klasse te houden.

Sander de Boer: “Vanaf mijn jeugd ben ik al lid van de plaatselijke voetbalvereniging v.v. Foarút. De rood/zwarte kleuren zijn mij dus al erg goed bekend.
De afgelopen jaren heb ik een mooie keepersontwikkeling ondergaan waarbij ik het afgelopen seizoen aanvoerder was van het eerste elftal. Ik heb altijd de ambitie gehad om op een hoger niveau te keepen.
Kort geleden werd ik verrast door de belangstelling van Broekster Boys en na een aantal goede gesprekken heb ik de beslissing gemaakt om deze kans met beide handen aan te grijpen. : Met trots kijk ik terug op mijn jaren bij v.v. Foarút en kijk ernaar uit om te spelen voor Broekster Boys”.

versterking BB