Supportersvereniging Broekster Boys

Al meer dan 20 jaar is de supportersvereniging met allerlei activiteiten een verbindende factor binnen Broekster Boys. De supportersvereniging is dan ook niet meer weg te denken uit het hele verenigingsgebeuren bij Broekster Boys.In de loop der jaren heeft de supportersvereniging een flinke gegroeid meegemaakt. Op dit moment zijn er maar liefst 200 leden. Om de contributie hoeft men het trouwens ook niet te laten, want deze bedraagt slechts € 5,00 per jaar.

Naast de vele activiteiten die de supportersvereniging zelf organiseert, geven ze regelmatig ook financiële ondersteuning aan zaken in ‘brede zin’ binnen Broekster Boys. Vooral activiteiten rond het jeugdvoetbal kunnen al vele jaren rekenen op de steun van de supportersvereniging. Om al deze zaken te kunnen financieren zijn natuurlijk inkomsten nodig. Naast de contributie-inkomsten probeert de supportersvereniging ook op andere manieren geld binnen te halen. Daarom is in het verleden de “Club van Honderd” opgericht, een club die sinds de komst van euro is omgedoopt in de “50-euro-club”.

De 50-euro-club

Supporters die activiteiten van de supportersvereniging extra willen steunen, kunnen lid worden van de 50-euro-club.

Voor een bedrag van € 50,00 per seizoen:


De 50-euro-club telt momenteel rond de 150 leden. Een geweldig aantal natuurlijk maar er kunnen altijd meer bij!
Het geld wordt goed besteed! Naast financiële bijdragen aan activiteiten betaalt de supportersvereniging onder andere ook mee aan opleidingskosten van jeugdtrainers en organisatiekosten van b.v. Bingo-avonden voor de jeugd. Vanzelfsprekend worden ook de senioren niet vergeten.
Voor deze groep organiseert de supportersvereniging o.a. Dart- en Bingoavonden (natuurlijk ook voor niet-leden!). Bovendien wordt vanaf het najaar al vele jaren een klaverjascompetitie georganiseerd. Allemaal activiteiten die getuige de grote deelname zeer in de smaak vallen.

Clubblad "BB-In-Druk"

Ook het populaire clubblad van Broekster Boys “BB-in-druk” wordt uitgegeven door de supportersvereniging en dat geldt trouwens ook voor het programmaboekje dat u krijgt bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

Merchandising

Merchandising is misschien een groot woord maar u kunt bij de supportersvereniging ook terecht voor diverse Broekster Boys -artikelen.
In de clubkleuren zijn diverse artikelen te koop zoals paraplu’s, sjaals, mutsen, minishirts etc.
U kunt ze kopen in de kantine en een aantal artikelen zijn uitgestald in de nieuwe vitrine.
Voor de echte Broekster Boys- fan een mooie manier om overal te laten zien voor welke club je bent!

Lid worden?

Waardeert u wat de supportersvereniging allemaal doet maar bent u / ben jij zelf nog geen lid van de supportersvereniging of de 50-euro-club?
Doe er wat aan en steun de supportersvereniging!

Aanmelden kan bij één van de bestuursleden.
Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen: