Broekster Boys en Patrick Zwart verlengen samenwerking.

( Damwâld dec 2018)

Broekster Boys en Patrick Zwart hebben afgelopen week afgesproken de samenwerking voort te zetten. Patrick, voor het eerste jaar in dienst bij Broekster Boys, doet het naar volle tevredenheid als hoofdtrainer bij Broekster Boys in de 1e klasse E.

Ondanks een, op dit moment van schrijven, laatste plaats op de ranglijst in de 1e klasse E zijn het bestuur, TC, staf en spelers zeer tevreden over de samenwerking met Patrick Zwart.
Er zit duidelijk een positieve ontwikkeling in het 1e team. De afgelopen weken heeft Broekster Boys de nodige punten weten te behalen met een geweldige teamspirit, tomeloze inzet en daarnaast steeds beter voetbal.
Doelstelling blijft handhaven in de 1e klasse. Dit zal met dit jeugdige elftal lastig genoeg zijn, maar als bestuur hebben wij er alle vertrouwen in dat dit onder de bezielende leiding van Patrick goed gaat komen.

Patrick Zwart: “Ik ben zeer content met mijn contract verlenging. De samenwerking tussen TC en spelersgroep geeft een goede basis om met Broekster Boys stappen te gaan maken.
Met goede jeugd en de ervaren spelers die we hebben proberen we ons door te ontwikkelen tot een stabiele 1e klasser.
Tevens heb ik het prima naar mijn zin bij Broekster Boys en ik denk dat de club prima bij mij past.”

Patrick Zwart