Voorbeschouwing 01 dec 2018

Nieuws pictogram BB

Voorbeschouwing 01 dec 2018

De december maand staat voor de deur. De najaar reeks is bijna ten einde. Nog een aantal weekenden voetbal op de velden en dan gaan we een periode de zaal in. Gesproken over de zaal: onze Zaal VR1 hebben nipt verloren in de beker (2-3) van Hoofdklasser Drachtster Boys VR2. Helaas, maar toch een goede prestatie neergezet om zo ver in de beker te komen. In de competitie bezitten de dames momenteel een tweede plaats, maar zijn nog volop in de race om het kampioenschap. Zaal 3 staat derde in de competitie, Zaal 2 staat gedeeld eerste en de mannen van Zaal 1 staan op een achtste plaats. Al met al doet de zaalafdeling het dus goed en daar zijn we trots op!

Een bomvol programma zaterdag!

’s Ochtends komt de jeugd in actie. Met speciale aandacht voor JO8-2, want zij kunnen kampioen worden! De wedstrijd start om 09.00 uur tegen Opende JO8-1 op het kunstveld. ’s Middags komen de seniorenelftallen in actie op ons sportpark. Ze spelen allemaal thuis, dus voor elk wat wils! Hier het programma:

Zaterdag 1 december 2018

Br. Boys 1 – Balk 1 14:30 Wedstrijdsponsor: Van der Hoop Installaties Damwâld

Na het succes bij HZVV en de gewonnen bekerwedstrijd tegen VV Dokkum, staat de wedstrijd tegen VV Balk op het programma. Deze stugge ploeg staat in de middenmoot. De ploeg scoort weinig, maar krijgt ook zeer weinig doelpunten tegen. De mannen van Patrick Zwart gaan ook nu weer voor een positief resultaat en hebben daarbij uw steun weer nodig. Met die steun zit het wel goed, want zowel in Hoogeveen als in Dokkum was “de Broek” rijk vertegenwoordigd! Prachtig om te zien dat de ploeg elke wedstrijd op veel support mag rekenen van jong en oud! Helemaal top!! Voor de thuisblijvers: U kunt de wedstrijd volgen via ons Instagram en Twitter kanaal.

Br. Boys 2 – Groen Geel 3 12:00

De mannen van Geert kregen te weinig tegen SV Marum afgelopen zaterdag. Tegen de studentenploeg uit Groningen zullen er punten gepakt moeten worden om aansluiting te houden met de bovenste ploegen.

Br. Boys 3 – Eastermar 2 14:30

Na 2 “vrije” weekenden gaan de mannen van het derde weer met goede moed de wei in. Eastermar 2 is de tegenstander. Altijd een lastige tegenstander, maar de geschiedenis leert dat er meestal wel punten tegen gepakt wordt. Hopelijk is het niet zoals in dat ene liedje: “By Eastermar rekke ik yn de war…”

Br. Boys 4 – SSS 68 2 12:30

De gladiatoren van Rudy en Geert treffen SSS’68 2 uit Marssum. We merken op dat de mannen in een iets zwaardere competitie zitten dan afgelopen jaren. Het vierde is momenteel dan ook te vinden in de middenmoot. Tegen de ploeg uit Marssum weer kans om punten te pakken, want hoewel de Marsummers hoger op de ranglijst staan is er wel degelijk kans om de punten in Damwâld te houden.

Maandag 3 december komen de jong senioren (<23) weer in actie. Op ons kunstgrasveld wordt er om 20.00 uur afgetrapt tegen Leeuwarder Zwaluwen <23. Komt u onze talenten weer in actie zien?

Bedrijf van de Week: Rijschool Jacob Raap Damwâld: “Rechtdoor naar je rijbewijs!”

Welkom bij Broekster Boys.

Vergelijkbare berichten