Voorbeschouwing BB1-VenV ”67

( Damwâld nov 2018)

Deze week en weekend op het programma:

Woensdag 21 november:

Wardy zaal 1 – Broekster Boys zaal 2 Aanvang: 21.15 uur. De mannen zijn nog ongeslagen en staan op een 2e plaats. Tegen Wardy een nieuwe kans om verder in te lopen op de koploper! Succes mannen.

Zaterdag 24 november:

KNVB wat doet u nu?! Geen thuiswedstrijd voor de senioren zaterdag? Supporters zullen dus moeten afreizen naar Hoogeveen, Marum (Groningen), “de Klaai,” óf naar de “Fryske Wâlden.” Graag zien we u/jou onze BB-ers langs de lijn.

HZVV 1 – Broekster Boys 1 Aanvang: 15.00 uur. De bal rolt weer en wel in Hoogeveen, bij de gedoodverfde titelfavoriet HZVV. Een zware klus voor onze mannen. In het wedstrijdverslag van de wedstrijd tegen VV Groningen melden we al dat we een groot compliment geven aan de spelers en staf van onze hoofdmacht. Als team toont men inzet en is de sfeer nog steeds prima te noemen! Mooi om te zien dat er, ondanks de laatste plaats in de competitie, nog steeds een hecht collectief staat. De huid zal weer duur worden verkocht en wie weet is er een stunt in de maak… Uw steun in Hoogeveen is weer van harte welkom!

Marum 2 – Broekster Boys 2 Aanvang: 12.00 uur. Het team van trainer Geert Lammert presteert afwisselend. Winstpartijen worden afgewisseld met nederlagen. Marum is een taaie ploeg en er zal dus weer tot het gaatje gevochten moeten worden om de punten mee te nemen naar Damwâld.

Zwaagwesteinde 3 – Broekster Boys 3 Aanvang: 14.30 uur. Verdedigend staat het derde er goed op, want ze hoefden tot nog toe maar 11 doelpunten te incasseren. Dit seizoen wordt er maar moeilijk gescoord. Tegen Zwaagwesteinde ligt er wel een mogelijkheid om aan het doelsaldo te werken én aansluiting te houden met de top.

Wardy 3 – Broekster Boys 4 Aanvang: 14.30 uur. De gladiatoren van Geert en Rudy kregen een koekje van eigen deeg: waar normaliter onze mannen veel balbezit hebben, was het Be Quick D. 8 dat afgelopen zaterdag met de scepter zwaaide. Wat resulteerde in een terechte 1-6 verliespartij. Tegen Wardy 3 een kans op eerherstel!

Volgende week zaterdag 1 december spelen alle seniorenelftallen thuis, dus een extra drukke dag op ons sportpark. Met als afsluiter vanaf 18.00 uur het Broekster Boys FIFA19 toernooi in de kantine. Opgeven is nog mogelijk en toeschouwers zijn van harte welkom! Check ons nieuwsbericht op de website.

Vergelijkbare berichten