Vrijwilligers gezocht

WERVINGACTIE VRIJWILLIGERS

Leden vormen het hart van een vereniging. Een vereniging is er voor de leden, maar zal ook door die leden draaiende gehouden moeten worden. Het lidmaatschap is niet vrijblijvend. Naast het betalen van de contributie wordt van de leden of ouders/verzorgers van onze jeugdleden ook verwacht dat zij vrijwilligerswerk doen.
Ons vrijwilligersbestand is op korte termijn aan versterking toe. Immers, vele handen maken licht werk.

Het doen van vrijwilligerswerk is noodzakelijk voor de vereniging en geeft veel voldoening. Samen de handen uit de mouwen steken, is goed voor lichaam en geest. Als we allemaal ons steentje bijdragen, kost het ook niet veel tijd. Je wordt ingeroosterd zodat je precies weet welke werkzaamheden je wanneer moet doen.
Op die manier weet de club en de vrijwilliger waar hij/zij aan toe is en blijft het leuk.

De volgende werkzaamheden zijn in de aanbieding:

  • kantinedienst op zaterdag. We werken in ploegen van 08.00 tot 12.00 uur, van 12.00 tot 16.00 uur en van 16.00 tot 19.00 uur.
  • fluiten van een wedstrijd op zaterdag (senioren)
  • schoonmaken kleedboxen/terreinonderhoud/veldonderhoud op maandag en vrijdag van 8.00 tot 9.30 uur. Tot het terreinonderhoud behoort o.a. het slepen van het veld met een trekker. In onderling overleg kan uitgeweken worden naar een ander tijdstip.
  • schoonmaken kantine op maandag van 19.00-20.00 uur en vrijdag van 8.00-9.00 uur.

Je kunt dus zelf kiezen wat het beste bij je past en waar je je talenten wilt inzetten. We gaan er van uit dat je maar enkele keren per seizoen wordt ingezet. Vanzelfsprekend wordt je begeleid door een ervaren vrijwilliger en kun je ook besluiten een proefperiode mee te draaien. Als het toch niet bevalt, kun je wat anders gaan doen. Er is voor elk wat wils.

Als je denkt onze club op een andere manier te kunnen ondersteunen door het doen van vrijwilligerswerk gaan we ook graag het gesprek met je aan. Je kunt je aanmelden voor één van bovenstaande taken via de mail: secretariaat@broeksterboys.nl

In de tweede helft van januari zullen de leden die nog geen vrijwilligerswerk verrichten en zich niet hebben aangemeld persoonlijk worden benaderd. Door middel van een belactie hopen wij dan ons vrijwilligersbestand weer op sterkte te hebben.

Piet Raap (voorzitter)

Vergelijkbare berichten