Aanmelden pupillenvoetbal

De scholen beginnen weer en het voetbal ook!

De schoolvakantie loopt tot z’n einde en dat betekent dat het voetbal ook weer begint. Heeft u uw zoon of dochter nog niet aangemeld voor het nieuwe seizoen? Geen paniek want het kan nog! Doe dit echter wel zo snel mogelijk.

4 tegen 4 voetbal voor kinderen van 2011 en 2012:

Jongens en meiden die geboren zijn in 2011 en 2012 spelen volgend seizoen 4 tegen 4 voetbal op klein veld met kleine doelen. Hiervoor is een onderlinge wedstrijdcompetitie opgezet met verenigingen uit de buurt. Bedoeling is dat er zo’n 2 keer in de 3 a 4 weken wordt gespeeld op de vrijdagavond. Voordeel is dat er zaterdags nog gezwommen kan worden. Tot nu toe zijn er al 4 aanmeldingen voor deze leeftijdscategorie dus er kunnen nog wel wat jongens en meiden bij!

6 tegen 6 voetbal voor kinderen van 2009 en 2010:

Jongens en meiden die geboren zijn in 2009 en 2010 spelen volgend seizoen 6 tegen 6 voetbal op een kwart van het veld. Wel met gewone doelen en keeper. De wedstrijden vinden plaats op de zaterdag. Tot nu toe kunnen we vier teams formeren maar hier kunnen in principe geen spelers meer bij. Bij enkele aanmeldingen is het wellicht mogelijk een extra team te formeren.

7 tegen 7 voetbal voor kinderen van 2007 en 2008:

Jongens en meiden die geboren zijn in 2007 en 2008 blijven aankomend seizoen 7 tegen 7 spelen op een helft van het voetbalveld. Deze wedstrijden zijn ook op de zaterdag. Ook in deze categorie zijn de vijf teams volop bezet. Bij extra aanmeldingen kan er gekeken worden naar een zesde team.

Meld je aan!

Voetbal is zowel voor jongens als meiden. Het aantal meiden groeit enorm binnen Broekster-Wâlden en met het succes van het Nederlandse damesteam is dit een extra stimulans. Wil je voetbal ook proberen? Meld je dan zo snel mogelijk aan door het aanmeldformulier in te vullen en te mailen naar lidworden@broeksterboys.nl
Het aanmeldformulier is te vinden op www.broeksterboys.nl

Vergelijkbare berichten