Welkom bij V.V. Broekster Boys

Welkom bij V.V. Broekster Boys

Broekster Boys te Damwâld is een bruisende dorpenclub, waar voor iedereen plaats is ongeacht ieders talent! Graag vertellen wij iets over Broekster Boys en haar ambities, zodat je enthousiast raakt over onze bruisende en ambitieuze vereniging!

Organisatie

De vereniging is opgericht op 5 mei 1956 als voetbalvereniging spelend in de zaterdagcompetitie. Op dit moment telt de vereniging 550 leden, waarvan bijna 400 spelende leden, waar we erg trots op zijn! Er wordt in het seizoen 2022 – 2023 gevoetbald in 4 heren seniorenelftallen, twee 35+ teams, sportieve veteranen en 7 zaalteams. De jeugdleden voetballen samen met de jeugdleden van V.V. de Wâlden onder de vlag van SJO Broekster-Wâlden. Meer informatie over de jeugdafdeling vind je op de website van Broekster Wâlden.

Broeksterboys heeft de beschikking over 2 wedstrijdvelden. Samen met SJO Broekster-Wâlden kunnen we op 4 velden terecht. Het hoofdveld is een natuurgrasveld en het 2e veld is een kunstgrasveld die tevens iedere avond voor trainingen wordt gebruikt. Dit kunstgrasveld kan gehuurd worden.
Meer informatie vindt u op de verhuurpagina.

Bevlogenheid

Een bevlogen groep vrijwilligers zorgen ervoor dat er bij Broekster Boys kan worden gevoetbald en dat er andere activiteiten kunnen worden georganiseerd. Zo zorgen de kantinecommissie en de schoonmaakploeg er bijvoorbeeld voor dat het altijd goed toeven is in- en rondom de kantine en zorgt de supportersvereniging voor allerlei activiteiten naast het voetballen.

Ambities

Er gebeurt altijd wat binnen onze vereniging en onze omgeving, daarom zijn we volop in beweging en doen we er alles aan om met de tijd mee te gaan en waar mogelijk hier zelfs op vooruit lopen. Dit onder de noemer: “Broekster Boys brûzet”!

Op sportief gebied dragen wij de ambitie om met Broekster Boys 1 op een zo hoog mogelijk niveau te voetballen. In de praktijk betekent dit de 1ste klas waar we nu in spelen. Dit willen we doen met bij voorkeur “eigen spelers”. Broekster Boys 2 willen we op hoog niveau laten voetballen, zodat we talentvolle spelers uit de jeugd goede doorgroeimogelijkheden bieden. Verder willen we alle spelende leden een podium bieden waarin zij op een voor hen passende manier deze sport kunnen beoefenen.

Op dienstverleningsgebied willen we een moderne en gezonde vereniging zijn. Wij hebben ambities op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Verenigen (MVV) en wij willen gastvrij en vooruitstrevend zijn. Daarnaast willen wij midden in de lokale samenleving staan, want dat is belangrijk! “Brûs” je met ons mee?!

Communicatie

Social media is niet meer weg te denken in het hedendaagse leven en een goed middel om alle betrokkenen van de club op de hoogte te houden.
Daarom communiceren we steeds meer via de Social media kanalen Twitter Facebook en Instagram . Volg je ons al?!

Club van 50

Supporters die activiteiten van de supportersvereniging extra willen steunen, kunnen lid worden van de 50-euro-club. De Club van 50 telt momenteel 150 Leden. Een geweldig aantal, maar er kunnen altijd meer bij! Het geld wordt goed besteed! Waaraan?! Kijk is op de pagina van de supportersvereniging.

Sponsors

Onze sponsors kunnen niet gemist worden, zij maken het met een jaarlijkse bijdrage mogelijk dat onze teams worden voorzien van shirts, trainingspakken, sporttassen, etc. Als tegenprestatie helpt onze sponsorcommissie onze sponsors in de schijnwerpers te zetten. Hoe?! Kijk is op de pagina van de sponsoren.

Is voetbal ook jouw favoriete sport of wil je iets doen voor de lokale samenleving? Dan is V.V. Broekster Boys de juiste keuze, want:
“Broekster Boys biedt plezier, ontwikkeling en prestatie!”