Supportersvereniging

Broekster Boys

Al meer dan 20 jaar is de supportersvereniging met allerlei activiteiten een verbindende factor binnen Broekster Boys. De supportersvereniging is dan ook niet meer weg te denken uit het hele verenigingsgebeuren bij Broekster Boys. In de loop der jaren heeft de supportersvereniging een flinke gegroeid meegemaakt. Op dit moment zijn er maar liefst 200 leden. Om de contributie hoeft men het trouwens ook niet te laten, want deze bedraagt slechts € 5,00 per jaar.

Naast de vele activiteiten die de supportersvereniging zelf organiseert, geven ze regelmatig ook financiële ondersteuning aan zaken in ‘brede zin’ binnen Broekster Boys. Vooral activiteiten rond het jeugdvoetbal kunnen al vele jaren rekenen op de steun van de supportersvereniging. Maar denk ook aan het financieren van busreizen voor het 1e elftal naar uitwedstrijden. Om al deze zaken te kunnen financieren zijn natuurlijk inkomsten nodig. Naast de contributie-inkomsten probeert de supportersvereniging ook op andere manieren geld binnen te halen. Daarom is in het verleden de “Club van Honderd” opgericht, een club die sinds de komst van de euro is omgedoopt in de “50-euro-club”.

Momenteel bestaat de supportersvereniging uit de volgende personen: Fré Douma, Geke de Vries, Jelmer Wijbenga, Klaas Sipma, Maaike Noordhuis, Rudy Kooistra, Piet Arjaans, Ytsen Wielstra, Tjipke Post, Wouter van der Meer, Tjitske Schaafsma en Ronald Beintema.

De 50-euro-club
Supporters die activiteiten van de supportersvereniging extra willen steunen, kunnen lid worden van de 50-euro-club.
Voor een bedrag van € 50,00 per seizoen:
– ben je lid van de supportersvereniging;
– krijg je naamsvermelding (als je dat wil) op het 50-euro-clubbord in de kantine van Broekster Boys;
– heb je gratis toegang tot de thuiswedstrijden van het eerste elftal.

De 50-euro-club telt momenteel rond de 100 leden. Een geweldig aantal natuurlijk maar er kunnen altijd meer bij!
Het geld wordt goed besteed! Naast financiële bijdragen aan activiteiten betaalt de supportersvereniging onder andere ook mee aan opleidingskosten van jeugdtrainers en organisatiekosten van b.v. bingoavonden voor de jeugd. Vanzelfsprekend worden ook de senioren niet vergeten. Voor deze groep organiseert de supportersvereniging o.a. dart- en bingoavonden (natuurlijk ook voor niet-leden!).  Ook regelt de supportersvereniging regelmatig een zanger en/of DJ na afloop van een wedstrijd van het eerste elftal. Bovendien wordt vanaf het najaar al vele jaren een klaverjascompetitie georganiseerd. Allemaal activiteiten die getuige de grote deelname zeer in de smaak vallen. Lid worden? Download het aanmeldingsformulier, vul het in en stuur het retour naar ronaldbeintema@live.nl.

QR-code voor betalen lidmaatschap club van 50

QR code - betaling lidmaatschap club van 50 Broekster Boys

Of gebruik de betaallink:https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=g37woRsDR-ubzuywzdq5hQ

Clubblad “BB-In-Druk”
Het populaire clubblad van Broekster Boys “BB-in-druk” werd uitgegeven door de supportersvereniging. Helaas is dit wegens het uitblijven van voldoende input en het vinden van een vrijwilliger om de informatie te bundelen gestopt.  Het programmaboekje dat u krijgt bij de thuiswedstrijden van het eerste elftal wordt nog wel uitgegeven door de supportersvereniging.

Merchandising
Merchandising is misschien een groot woord maar u kunt bij de supportersvereniging ook terecht voor diverse Broekster Boys artikelen. In de clubkleuren zijn diverse artikelen te koop zoals paraplu’s, sjaals, supportersjassen, mutsen, minishirts etc. U kunt ze kopen in de kantine. Voor de echte Broekster Boys fan een mooie manier om overal te laten zien voor welke club je bent! Mocht je interesse hebben in één of meerdere artikelen neem dan een kijkje in onze webshop (klik op onderstaande afbeelding).

Webshop Broekster Boys
Lid worden?
Waardeert u wat de supportersvereniging allemaal doet maar bent u / ben jij zelf nog geen lid van de supportersvereniging of de 50-euro-club?
Doe er wat aan en steun de supportersvereniging via de club van 50! Klik op onderstaande afbeelding:

Liever persoonlijk aanmelden ? Dat kan bij één van de bestuursleden. Het bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen:
– Tjipke Post (voorzitter);
– Wouter van der Meer;
– Ronald Beintema (penningmeester);
– Ytzen Wielstra;
– Piet Arjaans;
– Jelmer Wijbenga;
– Maaike Noordhuis
– Tjitske Schaafsma.

Rekeningnummer Supportersvereniging Broekster Boys: NL09 RABO 0388326492
Rekeningnummer Club van 50: NL61 RABO 0318611171 t.n.v. Supportersver. BR.BOYS