Albert Wijbenga ass.trainer BB

( Damwâld febr 2018)

Albert Wijbenga wordt assistent trainer bij Broekster Boys

Voor het seizoen 2018-2019 zal Albert Wijbenga de assistent trainer worden bij Broekster Boys. Albert zal een koppel gaan vormen met de nieuwe hoofdtrainer Patrick Zwart. Als bestuur zijn we verheugd dat we voor komend seizoen weer een prima assistent trainer hebben. Dat is voor het huidige seizoen helaas niet gelukt, ondanks alle inspanningen.

Albert Wijbenga is dit seizoen voor het tweede jaar op rij trainer van het tweede elftal van Broekster Boys. Daarvoor vele jaren jeugdtrainer geweest bij Broekster Wâlden met veel succes. Vorig seizoen helaas gedegradeerd met Broekster Boys 2, echter was dit zeer te wijten aan de vele blessures bij het eerste elftal. Dit seizoen doen de mannen van Broekster Boys 2 weer volop mee om de bovenste plaatsen en doel is en blijft promotie naar de reserve eerste klasse te bewerkstelligen.

Naast het assistent trainerschap zal Albert binnenkort starten met de TC2 trainerscursus. Dit betekent dat Albert ambities heeft om op termijn hoofdtrainer te worden. We wensen als bestuur Albert veel succes en voetbalplezier toe het komende voetbalseizoen in zijn nieuwe rol als assistent trainer.

Vergelijkbare berichten