Challenge BB2

ChallengeBB2

De eindstand van het BB2 5000 project is maar liefst 7942,5 kilometer!

( Damwâld maart 2021)

Het zit erop, de klus is geklaard zo net voordat de meteorologische lente zijn intrede heeft gedaan.

De mannen van Broekster Boys 2 en de gasten uit andere selecties die aangehaakt zijn bij de BB2 5000 challenge hebben van het project een succes gemaakt, en wat voor één! Met o.a. wandelen in driedaagse, wielrennen of mountainbiken door dorpen eindigen op tsjerk, thuis workout challenges en schaatsen op plassen en polders is het doel van 5000 kilometer ruim gehaald.

De eindstand van het BB2 5000 project is maar liefst 7942,5 kilometer!

Het gros van de deelnemers heeft het ongeorganiseerd bewegen (her)ontdekt en dat kon niet op een beter moment als de afgelopen maanden.
“Bewegen helpt tegen het coronavirus. Dat staat vast. Er zijn voldoende internationale studies die dat aantonen.
Meer kilo’s betekent minder afweer. Dat geldt voor jong en voor oud.” Aldus hoogleraar Erik Scherder.

Nu er vanuit het kabinet weer positief nieuws (voor een deel van de deelnemers) is bekend gemaakt mag de kunstmatige wei weer worden betreden op het Sportpark van Damwoude.
De voorbereidingen voor een eventuele Regio Cup kunnen beginnen en een basis voor hopelijk een nieuw en normaal KNVB voetbal competitie kan worden gelegd.

Als initiator van het BB2 5000 ben ik super trots op de geleverde prestatie van de deelnemers, maar ook ik kan niet wachten om weer met de (mede)spelers en de bal aan de slag te gaan. Middels deze weg wil ik de deelnemers dan ook hartelijk danken voor hun inzet en tot ziens op en om het voetbalveld!
Success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts. (Winston Churchill)

Remco Kooistra
Trainer Broekster Boys 2

Opdrachten BB2

Vergelijkbare berichten