Gastvrouw/gastheer gezocht

Voor uitbreiding van het team gastvrouwen zijn we op zoek naar een gastvrouw of gastheer die op speelzaterdagen als het 1e elftal thuis speelt in de bestuurskamer de bestuursleden, stafmedewerkers van beide clubs en mogelijke pers ontvangt en voorziet van een hapje en een drankje voor, in de rust en na de wedstrijd.

De gastheer of gastvrouw zorgt ervoor dat bezoekers gastvrij ontvangen worden en zich welkom voelen bij onze club. Je heet gasten en bestuursleden welkom, voorziet ze van een kopje koffie of thee voor de wedstrijd en tijdens de rust en na de wedstrijd van een hapje en een drankje.
Likt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken bij Broekster Boys? En heb jij een open en gastvrije houding en vind je het leuk om met mensen om te gaan? Ben je bovendien beschikbaar op speelzaterdagen van 13.00 tot ca. 18.00 uur? Of ken je iemand in je omgeving die aan deze eigenschappen voldoet? Neem dan contact op met Hans van der Hoef (M: 06- 57702375). Ook als je eerst wat meer informatie wilt kun je bellen met Hans of een Messenger bericht sturen via onze Facebook-pagina. We vertellen je graag meer over de inhoud van deze leuke vrijwilligersbaan.

Vergelijkbare berichten