Halecup en update corona !

Vanwege de recente ontwikkelingen met betrekking tot het COVID virus in onze regio is besloten om de Halecup volgende week zaterdag 22 augustus niet door te laten gaan. Het is (maatschappelijk) niet verantwoord om een dergelijk groot toernooi te organiseren. De kans op meer besmettingen is daarvoor te groot. We beseffen dat dit voor velen een teleurstelling is, maar voor onze leden en supporters die de nieuwsberichten volgen, zal deze beslissing geen verrassing zijn.

Trainingen en oefenwedstrijden gaan wel door. Ook de kantine blijft open. Bij het betreden van ons sportcomplex ziet u welke regels er gelden om op een veilige en hygiënische manier gebruik te maken van onze velden, kantine en kleedkamers. U dient aanwijzingen van vrijwilligers op te volgen.

De ontwikkelingen met betrekking tot het COVID virus kunnen aanleiding zijn om verdere maatregelen te nemen. Dat is bijvoorbeeld het geval als wordt geconstateerd dat gebruikers van ons complex zich niet houden aan de richtlijnen en de aanwijzingen van de vrijwilligers niet opvolgen. We vertrouwen er op dat het zover niet hoeft te komen.

Voor de activiteiten op ons sportcomplex komt een protocol beschikbaar.

Het bestuur

Piet Raap (voorzitter)

Halecup 2020

Vergelijkbare berichten