Sake Store Cup 2015

Ledenvergadering voetbalvereniging Broekster Boys

Ook in 2015 zal weer de Sake Store Dantumadeel Cup worden gehouden. Het wordt een feesteditie, want dit is de 20e keer dat dit toernooi gespeeld zal worden.

Het toernooi wordt gespeeld op woensdag 30 december 2015 in sporthal De Boppeslach te Damwoude. We beginnen ’s middags om 14:30 uur en het laatste fluitsignaal zal, als alles volgens planning verloopt, klinken omstreeks 21:30 uur. Aangezien we van geen enkele vereniging gehoord hebben dat ze dit jaar niet meedoen, gaan we ervan uit dat de volgende teams mee doen: Broekster Boys, SC Veenwouden, VCR, VIOD, De Wâlden, Zwaagwesteinde Za, Zwaagwesteinde Zo.

Als 8e team zal dit jaar meedoen een team van spelers die in het verleden bij BVO SC Cambuur hebben gespeeld. Onder voorbehoud van beschikbaar zijn, kunt u op de volgende spelers rekenen: Jouke Dantuma, Frits Dantuma, Jan Bruin, Lodi Roembiak, Herman Hoekstra, Ale Geart de Vries, Rene van der Wey, Klaas Schotanus. Zoals u ziet doen er ook spelers mee die uit onze regio komen. We zijn blij dat zij mee willen doen en rekenen op een goed team en hopen dat deze ex-betaald voetballers voor veel spektakel en ook voor veel publiek gaan zorgen.

Voor we kunnen beginnen moet er natuurlijk eerst geloot worden. Deze loting is net zoals andere jaren openbaar en voor het publiek toegankelijk.

De loting zal plaats vinden op vrijdag 6 november 2015 om 19:30 uur in HOTEL/CAFÉ ’T DÛKE~LÛK te Feanwâldsterwâl.

Vergelijkbare berichten