Voorbeschouwing 08 dec 2018

Nieuws pictogram BB

Eerst álle uitslagen van afgelopen week nog maar even op een rijtje:

  • Broekster Boys 1 – VV Balk 1: 3-0
  • Broekster Boys 2 – Groen Geel 3: 3-2
  • Broekster Boys 3 – Eastermar 2: 4-4
  • Broekster Boys 4 – SSS’68 2: Afgelast
  • Broekster Boys O23 – Leeuwarder Zwaluwen O23: 5-3
  • Blauw Wit ’34 Zaal 1 – Br. Boys Zaal 1: 3-2
  • Br. Boys Zaal 2 – Dr. Boys Zaal 3: 6-4
  • Br. Boys Zaal VR1 – Dr. Boys Zaal VR2: 2-3

Programma:

Donderdag 6 december:

SC Flamingo Zaal 2 – Br. Boys Zaal 1 21.00 uur.
Flamingo staat bovenaan en moet nog een aantal wedstrijden inhalen om verder uit te lopen op de concurrentie. Aan de mannen van leider Klaas Kooistra de taak om de punten af te snoepen en zich steviger in de middenmoot te settelen.

Vrijdag 7 december:

TLC Zaal 5 – Br. Boys Zaal 3 22.00 uur.
Beide tegenstanders ontlopen elkaar niet zo gek veel. Het vriendenteam bezit momenteel een 3e plek en zou bij winst dichterbij de nr.2 kunnen kruipen. Dit zou best wel eens een hele spannende wedstrijd kunnen worden. Mannen veel succes!

Zaterdag 8 december 2018

Winsum 1 – Br. Boys 1: 14:00 uur (!)
Hoe mooi zou het zijn om als koploper in de 2e periode de winterstop in te gaan….. Gelukkig houdt Patrick Zwart onze heren met beide benen op de grond en wordt er zaterdag weer vanuit een hecht collectief gestreden om de punten. Onze jongens kunnen rekenen op onze trouwe supportersschare die er elk weekend weer bij is. Via deze weg willen wij deze mensen, zowel jong als oud, van harte bedanken voor de steun een spreken de wens uit dat we hierop kunnen blijven vertrouwen! Er wordt tegen de nr. 2 in Winsum om 14.00 UUR afgetrapt. Houdt hier rekening mee!!

The Knickerbockers 2 – Br. Boys 2: 12:15 uur.
Een mooie opsteker voor de mannen van Geert Lammert, er werd gewonnen van Groen Geel. `TKB` is naar verwachting uit ander hout gesneden, want zij staan aan kop in de reserve 1e klasse. Hopelijk hebben de studenten uit Groningen vrijdagavond iets te diep in het glaasje gekeken en kunnen de 3 punten in de gehuurde busjes meegenomen worden naar Damwâld.

We begroeten u graag weer óp of rondom de velden!

Vergelijkbare berichten