vv Heerenveen winnaar Halecup toernooi

wedstrijdbeeld Broekster boys – FC Burgum

VV Heerenveen winnaar van 6e editie Halecup bij Broekster Boys.

Broekster Boys organiseerde op zaterdag 19 augustus voor de 6e keer het Halecup Toernooi. Het inmiddels traditionele “seizoen-opening toernooi” van Broekster Boys.  Het toernooi was wederom een succes en werd mede mogelijk gemaakt door de sponsering van Slagerij Rijpma, DailyPhones Dokkum, Sietse Haisma timmer en onderhoudsbedrijf, De Haan Keukens, Motorrijschool Frielink en GB-betonrenovatie, waarvoor onze grote dank.

Naast thuisploeg en titelverdediger Broekster Boys waren vv Heerenveen, FC Burgum en SC Leovardia de ploegen die met elkaar de strijd aan gingen in wedstrijden van 40 minuten. De wedstrijden onder leiding van scheidsrechters Sjoerd Westra en Marouan Achammachi verliepen sportief waarbij de trainers naar hartenlust konden experimenteren met hun opstellingen of jeugdig talend de kans te geven zich te laten zien. Gedurende het hele toernooi werd slecht 2x een gele kaart getrokken die overigens ook terecht waren. De wedstrijden vonden plaats onder prima weersomstandigheden en ook het redelijk aanwezige publiek had zichtbaar weer honger naar de bal. Duidelijk was wel dat de ploegen nog in de voorbereidingsfase zitten en waarbij door vakantie helaas de selecties ook niet geheel compleet waren. Het mocht de pret niet drukken want de organisatie zag met grote tevredenheid terug op deze editie van de Halecup. Naast sportief was het ook erg gezellig op het sportpark met na afloop muziek van DJ Ray uit Amsterdam en werd door de foodtruck van Eelco Nonkens gezorgd voor een “lekker hapje” bij de nazit.

De uitslagen op een rij:
Broekster Boys- SC Leovardia       1-0
VV Heerenveen- FC Burgum          1-1
Broekster Boys- FC Burgum           2-0
SC Leovardia – VV Heerenveen     1-2
Broekster Boys –VV Heerenveen 1-2
FC Burgum-SC Leovardia                0-0

De wisselbeker en wedstrijdbal werd om circa 17.00 uur uitgereikt aan VV Heerenveen, die daarmee gelijk verzekerd is van deelname aan de Halecup voor het volgende seizoen om de beker te verdedigen. De uitnodiging werd meteen geaccepteerd. VV Heerenveen, dat het hele weekend hun trainingskamp in Damwoude had opgeslagen werd gezien het spelbeeld dan ook de terechte winnaar en kan terugzien op een geslaagd “teambuildings weekend”. Al met al alleen maar tevreden gezichten dus. Goede reden om door te gaan met dit toernooi en daarom zal ook volgend seizoen de Halecup weer verspeeld worden. Broekster Boys en VV Heerenveen zijn daarmee de eerst “gecontracteerde “ploegen.

Eindstand:
1 vv Heerenveen              3-7         +2
2 Broekster Boys             3-6         +2
3 FC Burgum                     3-2         -2
4 SC Leovardia                 3-1         -2

Vergelijkbare berichten